Möt våra lejon: Jason Ciciola

Lionbridge Gaming Testing Manager i Montreal i Kanada 


Som Testing Manager för Lionbridges nya spelcenter i Montreal, kan Jason Ciciola förena nytta med nöje då spel är hans stora intresse. Oavsett om det gäller kontorets utformning eller speltestningsprocesser, arbetar Jason engagerat för att riva barriärer och upprätthålla Lionbridges höga kvalitetsstandard. 

Berätta lite om din roll hos Lionbridge Gaming. 

Jag är testningschef för vårt nya spelcenter i Montreal. En del av den rollen innebär att jag arbetar med onboarding av kundernas projekt för att se till att de uppfyller Lionbridges standard. Jag ser även till att kontorets verksamhet rullar på och att medarbetare kan arbeta hemifrån utan hinder. Deras arbetsmoral är avgörande för oss. 

Vad gillar du mest i din roll?

Jag började på Lionbridge Gaming för att bygga upp ett effektivt testningscenter. Hela processen har varit mycket givande. En annan positiv sak är att alla jag arbetat med har varit väldigt trevliga och hjälpsamma. Den härliga gruppkänslan är det bästa med allt!

Hur ser en typisk arbetsdag ut för dig?

Ingen dag är den andra lik. En sak de har gemensamt är att jag har möten i stort sett varje dag. Jag dricker inte kaffe utan börjar vanligtvis dagen med en burk Monster energidryck, som gamers gör. Sedan läser jag min e-post, följer upp med kunder och kastar mig in i dagens möten med tillhörande uppgifter. 

Vad fick dig intresserad av spel?

När jag var sex år fick jag ett Nintendo av mina föräldrar. Jag har till och med en liten Mario-tatuering på handleden. Ett fantastiskt råd jag fick i unga dagar var att hitta något jag gillar och sedan hitta ett sätt att tjäna pengar på det. Det är det jag har gjort. 

Är det några spel eller speltrender som du håller ett extra öga på?

Flera nya konsoler släpps i slutet av året – PlayStation 5 och nya Xbox-serien. Varje gång det kommer en ny generation konsoler, är det spännande att se vad det innebär för spelen och hur de blir bättre och snabbare. Just nu spelar jag ett spel som heter Ghost of Tsushima. Det är ett långt, men riktigt bra spel! 

Hur länge har du bott i Montreal? Vad gillar du bäst med staden?

Jag har bott i Montreal i hela mitt liv, bortsett från nio månader. Det absolut bästa är restaurangutbudet. Du kan få alla sorters mat du kan tänka dig. 

Schwartz's är en världsberömd delikatessbutik i Montreal.

Vad får turister som besöker Montreal inte missa?

Det finns några klassiska Quebec-rätter. Om du ska äta poutine, måste du göra det i Quebec. Poutine har tre ingredienser – pommes frites, brunsås och ostmassa, vilken förstås smakar allra bäst om du är i ett område med mejeriproduktion. Montreal är även känt för sin oxbringa, eller ”smoked meat” som vi kallar det. Det finns restauranger där folk står i kö genom hela kvarteret för att få lite ”smoked meat”. Se till att smaka poutine och ”smoked meat” för att uppleva Montreal på riktigt.

Lokalt favoritordspråk?

”Niaise pas avec la puck.” Det betyder ungefär att man inte ska fippla med pucken. 

Vilka språk talar du?

Engelska och franska.

Vad gillar du att göra på fritiden? 

Gaming är mitt stora intresse, men jag gillar också att äta på restaurang och titta på ishockey. 


linkedin sharing button
FÖRFATTARE
Lionbridge Games